Hoogovens Stoom IJmuiden

Wie zijn wij?

Wij zijn een vereniging van meer dan 60 enthousiaste werkers van jong tot (zeer) oud, die in een gezellige en ontspannen sfeer de stoomtractie op de Hoogovens in IJmuiden in stand houden. Wij verzorgen het onderhoud en het rijden met de trein voor diverse klanten binnen Tata Steel.
Tevens rijden wij een aantal zondagen per jaar ten behoeve van belangstellenden van buiten Tata Steel een rondrit over het bedrijfsterrein.

Wij beschikken over bekwame, goed opgeleide medewerkers die garant staan voor een aangename, leerzame maar vooral ook veilige rit.

Als u lid wilt worden van onze vereniging kom dan eens langs bij onze werkplaats op het terrein van Tata Steel of bel, mail of fax. De eerste 3 dagen van de week zijn er altijd mensen aanwezig. Buiten de normale uren overdag is er ook op maandagavond, dinsdagavond en zaterdagochtend gelegenheid om te schilderen, sleutelen, enz enz. aan het materieel. Wij zijn een vereniging waar plaats is voor positieve doeners met een hart voor historisch materieel.

Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid om opgeleid te worden tot stoker, daarna tot rangeerder en tenslotte tot machinist. Daarnaast kunt u meehelpen in de trein als conducteur of achter de bar.

De locatiecode van onze werkplaats is 2G 07 op het bedrijfsterrein. Wilt u ons bezoeken dan zult u moeten beschikken over een Tata Steel pas. Heeft deze niet dan dient u een dagtoegangsbewijs op te halen bij de Dienst BedrijfsBeveiliging (ingang Rooswijk). Het lidmaatschap bedraagt €10,-- per jaar.

About Us | Site Map | Privacy Policy | Contact Us | ©2018 Hoogovens Stoom IJmuiden